Antena 3 CNN Politică IGPR: Adrian Năstase nu este deţinut. Procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată

IGPR: Adrian Năstase nu este deţinut. Procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată

IGPR: Adrian Năstase nu este deţinut. Procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Iun 2012   •   13:25

Procedura de executare a mandatului în cazul fostului premier Adrian Năstase nu a fost încheiată, întrucât nu a fost întocmit procesul verbal de încarcerare, iar persoana nu a fost dusă într-un loc de detenţie sau într-un penitenciar, informează Poliţia Română.
   
''Încă din seara zilei de 20 iunie a.c., imediat după primirea mandatului de executare de la Tribunalul Bucureşti, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a întreprins toate demersurile legale pentru punerea în executare a acestuia, conform prevederilor Codului de Procedură Penală. Deoarece, conform Codului de Procedură Penală, nu a fost întocmit procesul verbal de încarcerare şi persoana menţionată în mandatul de executare nu a fost încarcerată într-un loc de detenţie sau într-un penitenciar, se consideră că procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată şi sunt continuate demersurile pentru punerea sa în aplicare'', precizează comunicatul de presă.
   
Fostul prim-ministru Adrian Năstase se află internat la Spitalul Floreasca din Capitală.
   
Luni, o comisie medicală multidisciplinară se va întruni pentru a evalua starea de sănătate a fostului premier, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supus acum câteva zile, a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de chirurgie plastică şi reparatorie al Spitalului Floreasca.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close