Antena 3 CNN Politică Ilie Năstase: Ies din politică. Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult

Ilie Năstase: Ies din politică. Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult

Ilie Năstase: Ies din politică. Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Iul 2016   •   12:58

Fostul tenismen Ilie Năstase spune că, la finalul mandatului de senator, va ieşi din politică, pentru că nu se regăseşte în acest domeniu.

Năstase a precizat că în politică sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult, iar politicienii „se iubesc doar pe ei”.

„Scandalurile între politicieni şi dintre partide mă deranjează foarte mult. Eu am intrat în politică ca să învăţ ceva bun, dar nu am învăţat nimic. Nu mă regăsesc printre aceşti oameni, şi nici ei printre mine. Cred că nu mă contactează alte partide pentru că sunt incomod. Deci, îmi termin mandatul şi rămân un simplu cetăţean”, a declarat Ilie Năstase la Realitatea TV.

Întrebat de ce a decis să renunţe la politică şi dacă hotărârea sa are legătură cu fuziunea recentă dintre PMP şi UNPR, Ilie Năstase a răspuns: „Nu mai vreau, nu mă simt bine... Ce să caut acolo (în Senat - n.r.)? Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid. Dacă aş avea puterea, le-aş interzice să pună drapelul României la partide. Pentru că nu merită, ei nu reprezintă România, ci ei se reprezintă pe ei. Ei se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac (...) În politică trebuie să minţi foarte mult. În sport e altfel: fie câştigi, fie pierzi. În politică trebuie să minţi”, a spus fostul tenismen.

×
Subiecte în articol: partid politica politicieni
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close