Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Dacă Geoană devine preşedinte, PSD ar putea da premierul

Ilie Sârbu: Dacă Geoană devine preşedinte, PSD ar putea da premierul

Ilie Sârbu: Dacă Geoană devine preşedinte, PSD ar putea da premierul
Sursa foto: ilie sarbu
20 Iul 2009   •   03:50

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu a declarat că există şi posibilitatea ca PSD să dea premierul, în cazul în care Mircea Geoană câştigă alegerile prezidenţiale.
Întrebat dacă actuala coaliţie va mai rezista în condiţiile în care Geoană devine preşedinte, Sârbu a declarat că depinde foarte mult de cine intră în turul doi. "Dacă în turul doi intră Traian Băsescu şi Mircea Geoană şi în jurul lui Mircea Geoană se formează o coaliţie puternică pentru a-l susţine e una, dacă în jurul lui Traian Băsescu se formează o Coaliţie puternică e altceva. În mod normal ar trebui să reziste actuala coaliţie", a afirmat ministrul Agriculturii, citat de Newsin.
Referitor la formarea unei noi coaliţii după alegerile prezidenţiale, Ilie Sârbu a declarat cî este foarte greu de anticipat ce se întâmplă atunci când partidul tău pierde, dar mai ales când partidul tău câştigă. Vicepreşedintele PSD a adăugat că Geoană nu riscă să piardă funcţia de preşedinte al partidului, dacă pierde alegerile prezidenţiale. "Nu riscă nimic, pentru că va câştiga alegerile prezidenţiale si atunci nu va mai putea fi şi presedintele partidului", a spus Sârbu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close