Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate în PSD ca să ceară congres

Ilie Sârbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate în PSD ca să ceară congres

Ilie Sârbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate în PSD ca să ceară congres
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2015   •   17:23
Liderul grupului parlamentar PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat miercuri că Liviu Dragnea nu este în măsură să conteste interimatul Rovanei Plumb, precizând că acesta deţine doar calitatea de membru de partid.
 
“Dragnea nu are nicio calitate în partid ca să ceară organizarea unui congres sau să nu fie de acord cu interimatul Rovanei. Domnul Dragnea nu apare în statut, nu avem vreun articol, ceva clar, nu are nicio funcţie. Dacă mergem după statut şi eu sunt important că am fost socrul preşedintelui", a declarat Ilie Sârbu.
 
Liderul grupului parlamentar PSD din Senat a mai afirmat că nu are sens organizarea unui CEx. "Nu are sens CEx, BPN-ul a stabilit. Întotdeauna vor fi păreri, cel care decide este BPN-ul. Sunt unii care spun că Rovana nu e potrivită, sunt opinii. În afară de opinia cu domnul Dragnea nu am auzit altele. Congresul este stabilit de Consiliul Naţional", a susţinut Sârbu.
 
Ilie Sârbu a făcut astfel referire la faptul că, după condamnarea sa, cu suspendare, în Dosarul Fraudă la Referendum, Liviu Dragnea a demisionat din guvern şi din funcţia de preşedinte executiv al partidului, fiind desemnat însă coordonator politic, deşi această funcţie nu există în statut.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close