Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă

Ilie Sârbu: Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă

Ilie Sârbu: Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Iun 2012   •   12:03

Democrat-liberala Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă, pentru că trăieşte într-o altă lume, a apreciat luni liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, înaintea reuniunii USL, informează agerpres.ro.

El s-a referit astfel la declaraţiile făcute în ultimele zile de europarlamentarul PDL referitoare la situaţia fostului premier Adrian Năstase.

"Acum, Opoziţia ce ar vrea? Sau ce ar putea să facă? Sau mai exact o parte a Opoziţiei? (...) Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă, pentru că trăieşte într-o altă lume. Şi ştim cu toţii la ce mă refer, e o lume interesantă. (...) Partea sentimentală rămâne, e colegul nostru, omul. Nu ne putem decupla aşa automat de tot", a declarat vicepreşedintele PSD.

Potrivit acestuia, sunt momente dificile atât pentru familia Năstase, cât şi pentru social-democraţi.

În opinia liderului senatorilor liberali, Puiu Haşotti, declaraţiile incalificabile ale fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei, sunt "declaraţii de procuror stalinisto-ceauşist".

"Aceasta este realitatea. Afară sunt 30 de grade, cred că doamna Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade", a spus Haşotti.

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat sâmbătă că are dubii că diagnosticul pus social-democratului Adrian Năstase de către dr. Şerban Brădişteanu ar fi unul corect.

"(...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect", a afirmat europarlamentarul PDL.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close