Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: O nouă suspendare i-ar fi fatală lui Traian Băsescu. "Nu cred că o va căuta cu lumânarea"

Ilie Sârbu: O nouă suspendare i-ar fi fatală lui Traian Băsescu. "Nu cred că o va căuta cu lumânarea"

Ilie Sârbu: O nouă suspendare i-ar fi fatală lui Traian Băsescu. "Nu cred că o va căuta cu lumânarea"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Sep 2012   •   10:57

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, consideră că o nouă suspendare "i-ar fi fatală" lui Traian Băsescu, dar nu crede că preşedintele va căuta "cu lumânarea" o astfel de situaţie.

"Dacă fiecare respectă cu stricteţe atribuţiile pe care le are, nu ajungem la conflict. Nu cred eu că domnul Băsescu va căuta cu lumânarea o nouă suspendare. De data asta, cred că i-ar fi fatală!", a spus Ilie Sârbu, la RFI.

De asemenea, social-democratul nu acordă şanse foarte mari unei coabitări între şeful statului şi USL.

"Eu nu le văd, sincer, prea mari, dar mă gândesc că măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, Dumnezeu le dă mintea sănătoasă celor care sunt puşi să conducă treburile ţării şi să ajungem la n-aş spune un compromis politic, deşi în politică, ştiţi şi dvs., compromisul joacă un rol foarte important, dar eu cred că dacă vom pune în prim plan interesul naţional, acum vorbesc şi eu de interesul naţional, lucrurile se vor desfăşura în mod firesc, în mod normal, în mod profitabil pentru România şi în special pentru cei 7,4 milioane care au ieşit la vot, care încă mai ies, o parte dintre ei, în stradă, care încă mai speră, care încă mai aşteaptă", a adăugat Sârbu.




×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close