Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Victor Ponta are ultimul cuvânt în privinţa nominalizărilor făcute de PNL

Ilie Sârbu: Victor Ponta are ultimul cuvânt în privinţa nominalizărilor făcute de PNL

Ilie Sârbu: Victor Ponta are ultimul cuvânt în privinţa nominalizărilor făcute de PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Feb 2014   •   14:25
Premierul Victor Ponta "are ultimul cuvânt" în privinţa nominalizărilor de miniştri făcute de PNL, a declarat, sâmbătă, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, care a cerut o atitudine mai rezervată în declaraţiile publice pe această temă.
"Legat de nominalizările făcute de colegii din PNL, trebuie să spunem că premierul Victor Ponta are ultimul cuvânt. Aceste nominalizări vor fi discutate în USL pentru a fi validate în mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred că este bine să fim mai rezervaţi în declaraţii publice şi să nu comentăm peste tot acţiunile politice din guvernare, aşa cum se făcea pe vremea CDR. Observ că PNL a schimbat o linie, ca la hochei. Sper ca aceste schimbări, să recunoaştem importante, să nu creeze instabilitate în cadrul instituţiilor", a spus senatorul Sârbu, într-o declaraţie remisă Mediafax.
Conducerea PNL a validat vineri nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, Eugen Nicolăescu la Ministerul Finanţelor, Cristian Buşoi la Sănătate şi a lui Klaus Iohannis pentru poziţiile de vicepremier şi ministru de Interne.
Vicepreşedintele PSD Dan Şova a precizat, vineri, că, în opinia sa, Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier în contextul actual, el arătând că Executivul ar avea datoria de a merge în Parlament şi de a cere un nou vot de încredere, ceea ce ar putea însă genera o nouă perioadă de instabilitate.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close