x close

Iliescu, despre absenţa lui Băsescu şi a Guvernului de la discursul Regelui: Un gest lipsit de eleganţă

de M.Z.    |    25 Oct 2011   •   20:03
Iliescu, despre absenţa lui Băsescu şi a Guvernului de la discursul Regelui: Un gest lipsit de eleganţă 418 Foto: Intact Images

Lipsa preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganţă şi realism, a spus fostul preşedinte Ion Iliescu, marţi seara, la Antena 3.

"Absenţa lui Traian Băsescu şi a membrilor Guvernului, cu 2-3 excepţii (de la discursul Regelui - n.r.) este un gest lipsit de eleganţă şi de realism. Este regretabil", a comentat fostul şef al statului, Ion Iliescu, într-o intervenţie la Antena 3.

De asemenea, a mai adăugat Iliescu, Regele Mihai a avut un rol în istoria României, în special în evenimentele din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Declaraţiile au fost făcute înainte de intrarea la spectacolul de gală organizat la Opera Română în cinstea Regelui, la împlinirea a 90 de ani.

Regele Mihai a împlinit, marţi, vârsta de 90 de ani. Cu acest prilej, Regele Mihai a susţinut un discurs în Parlament, într-o şedinţă solemnă.

La şedinţa Camerelor reunite au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De la eveniment au lipsit preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

 
Get Adobe Flash playerCiteşte mai multe despre:

Ion Iliescu guvern discurs Regele Mihai I
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati