Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre acuzaţiile aduse lui Geoană: "Anchetele ANI par cu adresă şi programate în timp"

Iliescu, despre acuzaţiile aduse lui Geoană: "Anchetele ANI par cu adresă şi programate în timp"

Iliescu, despre acuzaţiile aduse lui Geoană: "Anchetele ANI par cu adresă şi programate în timp"
Sursa foto: Ion Iliescu
29 Ian 2010   •   13:54

Achetele ANI par a fi demarate numai cu adresă şi programate din timp, a declarat vineri preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, referindu-se la acuzaţiile de fals în declaraţii pe care această instituţie le-a lansat la adresa preşedintelui social-democrat, Mircea Geoeană şi a soţiei acestuia, Mihaela Geoană. Într-o intervenţie la blogul, Iliescu a apreciat că această măsură ar putea afecta cariera politică a lui Mircea Geoană doar "dacă ar avea temei".

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a evitat să comenteze faptul că Agenţia Naţională de Integritate l-a acuzat pe Mircea Geoană de fals în declaraţii.
"Nu cunosc faptele, nu cunosc temeiul acţiunii. Nu vreau să comentez. Nu pot să comentez ceva ce nu ştiu, nu cunosc... Văd că anchetele Agenţiei Naţionale de Integritate sunt cu adresă şi programate în timp", a subliniat totuşi Iliescu.
Întrebat care ar putea fi urmările pe care le-ar avea anchetă a ANI asupra candidaturii lui Mircea Geoană la şefia PSD, Iliescu a apreciat că vor exista efecte neghative numai dacă acuzaţiile formulate de ANI vor avea temei. ?Altminteri poate să fie o gogoaşă umflată" a conchis liderul de onoare al PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close