Antena 3 CNN Politică Iliescu ia apărarea membrilor PSD care ?nu sunt lăsaţi să vorbească?

Iliescu ia apărarea membrilor PSD care ?nu sunt lăsaţi să vorbească?

Iliescu ia apărarea membrilor  PSD care ?nu sunt lăsaţi să vorbească?
Sursa foto: ion iliescu
12 Mai 2009   •   00:32

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni în şedinţa BPN că vin membri de partid la el pentru a se plânge că nu sunt lăsaţi de conducerea centrală să vorbească şi că sunt ameninţaţi cu sancţiuni.
Liderul onorific s-a plâns că liderii de la centru nu ascultă doleanţele oamenilor din teritoriu şi că părerile acestora nu sunt luate în seamă. "Fără a-i rosti numele lui Mădălin Voicu, Iliescu a vrut să aducă acest subiect în discuţie, însă cei din BPN nu au vorbit despre acest lucru, îngropând subiectul", au declarat pentru NewsIn surse din PSD. Iliescu a mai susţinut că şi la putere, la fel ca în opoziţie, partidul trebuie să rămână aproape de militanţii săi să nu-i prigonească pe cei care vorbesc. "De altfel, aceste chestiuni le vom regla noi la Consiliul Naţional de joi", a spus preşedintele de onoare.
Ion Iliescu a susţinut că excluderea lui Mădălin Voicu ar putea fi nestatutară. "Nu doresc să fac niciun comentariu, nu ştiu ce s-a întâmplat, am aflat şi eu că a fost exclus din partid. Nu-mi dau seama dacă e statutar sau nu. Excluderea din partid nu se face aşa pe picior, mai ales a unui membru al Consiliului Naţional. Un membru al Consiliului Naţional nu poate fi dat afară aşa", a susţinut fostulul preşedinte înainte de şedinţa forului de conducere al partidului..
Iar în şedinţa Biroului Permanent al partidului, Iliescu l-a acuzat pe Marian Vanghelie că a avut un comportament mai rău decât al comuniştilor, scrie şi Cotidianul.
?Nici comuniştii nu făceau excluderi fără ca persoana să fie de faţă?, a spus Iliescu, referindu-se la scoaterea din partid a lui Mădălin Voicu, din cadrul organizaţiei PSD Giurgiu, unde s-a votat excluderea sa.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close