Antena 3 CNN Politică Iliescu, indignat: Aprecierile mele la adresa lui Antonescu, răstălmăcite de oameni din PSD

Iliescu, indignat: Aprecierile mele la adresa lui Antonescu, răstălmăcite de oameni din PSD

Iliescu, indignat: Aprecierile mele la adresa lui Antonescu, răstălmăcite  de oameni din PSD
Sursa foto: Ion Iliescu
26 Mar 2009   •   17:00

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu se arată indignat de faptul că aprecierile sale la adresa noului preşedinte al PNL, Crin Antonescu, au fost răstălmăcite şi prost înţelese chiar şi de unii colegi de partid.
Ion Iliescu mai scrie pe blogul său că doar a salutat alegerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte al PNL, apreciind calităţile sale intelectuale şi morale.
"Am şi spus că, într-un fel, prin comportamentul său, este mai apropiat de social-democraţie. În legătură cu angajarea sa în cursa pentru alegerile prezidenţiale am spus că are un handicap fiind dependent de PNL care are un suport electoral modest. S-a văzut aceasta şi la alegerile parlamentare, unde domnul Antonescu, cu toate calităţile sale, s-a situat în colegiul în care a candidat pe locul III, intrând însă în Parlament prin ?jocul redistribuirii locurilor intre partide?, afirmă Iliescu.
Liderul onorific social-democrat s-a arătat uimit de reacţia unor colegi de partid ?care au răstălmăcit aprecierile mele, ca ?reprezentând un suport pentru domnul Antonescu împotriva viitorului candidat al PSD?.

?Chiar şi preşedintele Mircea Geoană a făcut o remarcă ?nefericită?, atribuindu-mi obiceiul de ?a face cadouri otravite !!!?, mai notează Iliescu care se întreabă de unde s-a putut trage o asemenea concluzie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Crin Antonescu PSD
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close