Antena 3 CNN Politică Iliescu, nervos pe "salutul românesc" promovat de francezi: O calomnie impardonabilă!

Iliescu, nervos pe "salutul românesc" promovat de francezi: O calomnie impardonabilă!

Iliescu, nervos pe "salutul românesc" promovat de francezi: O calomnie impardonabilă!
Sursa foto: Ion Iliescu
23 Apr 2010   •   11:03

Unii francezi manifestă o atitudine arogantă şi nejustificată la adresa românilor, susţine preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, supărat pe ironia pe care un post de televiziune şi-a permis-o cu aşa-zisul ?salut românesc?. ?Impardonabil?, ?glumă proastă?,?o calomnie?, scrie nervos Iliescu pe blogul său, subliniind că nu înţelege cum un post tv francez a permis difuzarea unei asemenea scene.

?Este impardonabilă gluma proastă difuzată de postul public de televiziune FRANCE 2 pe seama românilor ? identificaţi cu ?cerşetorii? ! Este o calomnie pe care şi-a permis-o umoristul Jonatahan Lambert. Grav este că a difuzat-o un post public din Franţa, ţara pe care toţi românii, pe motive întemeiate, o tratatează cu atâta respect şi afecţiune. Din păcate, unii confraţi francezi manifestă o asemenea atitudine arogantă şi nejustificată nu numai la adresa noastră?, notează Iliescu.

Într-o emisiune difuzată recent pe postul public francez de televiziune France2, un umorist francez a luat peste picior pe români, echivalând salutul acestora cu gestul de a cerşi bani.



Antena.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close