Antena 3 CNN Politică Iliescu reclamă diversiunea: De ce trebuie arestat Voicu? Justiţia trebuie să-şi facă datoria

Iliescu reclamă diversiunea: De ce trebuie arestat Voicu? Justiţia trebuie să-şi facă datoria

Iliescu reclamă diversiunea: De ce trebuie arestat Voicu? Justiţia trebuie să-şi facă datoria
Sursa foto: Ion Iliescu
22 Mar 2010   •   13:42

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu pune cazul Cătălin Voicu pe seama unei diversiuni orchestrate de aceleaşi cercuri politice care acum contestă existenţa Revoluţiei din decembrie 1989. În opinia seniorului social-democrat, justiţie este cea care trebui să-şi spună cuvântul în acest dosar. Cât priveşte propriile sale relaţii cu senatorul aflat în atenţia DNA, Iliescu susţine că nu a vorbit cu el niciodată.
"De ce trebuie arestat? Justiţia trebuie să-şi facă datoria. Eu nu dau sfaturi. Poziţia PSD a fost foarte clară. Nu vedeţi că suntem inundaţi de tot felul asemenea diversiuni, pentru a abate atenţia de la problemele reale. Justiţia să cerceteze, să trimită un document ca lumea în instanţă. E selectivă chestia asta, nu aţi văzut la alte cazuri să se procedeze la fel. Se procedează de o manieră diversionistă. Se repetă aceleaşi chestiuni: contestarea Revoluţiei, discreditarea, chiar ideea de revoluţie contestată de unii care numai cu asta se ocupă", a declarat Iliescu, după şedinţa BPN al PSD.



El a reiterat faptul că Voicu este un palavragiu cu care nu a vorbit însă niciodată. "Dacă e adevărat ce se spune acolo, e şi el un palavragiu. Nu am vorbit niciodată cu el. Ceea ce este înregistrat de o manieră absconsă nu poţi să ştii ce e adevărat, ce nu e adevărat. Surpriza a fost pentru mine când a fost propus candidat la Bacău? a explicat Iliescu.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close