Iliescu: Rezultatul alegerilor, o reflectare a stării de spirit din societate

de A.M.P    |    10 Dec 2012   •   12:24
Iliescu: Rezultatul alegerilor, o reflectare a stării de spirit din societate Foto: Intact Images

Rezultatul alegerilor parlamentare, câştigate detaşat de USL, reprezintă "o reflectare a stării de spirit din societatea românească", este de părere preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, care şi-a manifestat speranţa că se va intra într-o perioadă benefică, informează Mediafax.
   
"Rezultatul alegerilor reprezintă o reflectare a stării de spirit din societatea românească", a spus Iliescu.
   
Iliescu a arătat că după alegeri urmează formarea Guvernului şi şi-a exprimat speranţa că se va intra într-o perioadă benefică, în care obiectul guvernării să fie problemele economice şi sociale.
   
"Urmează formarea Guvernului şi sper să intrăm într-o perioadă benefică din acest punct de vedere, cu abordarea realistă a problemelor ţării, cu abordarea problemelor de fond ale economiei şi problemelor sociale ale ţării, care formează obiectul central al oricărei guvernări", a spus Iliescu.
   
USL a obţinut, în urma alegerilor parlamentare de duminică, pentru Senat, 60,03 % din voturi, ARD are 16,95 %, PP-DD a obţinut 14,18 %, iar UDMR are 5,40 % din voturi, arată rezultatele parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Central, după numărarea voturilor din 81,49 % din secţii.
   
USL a obţinut la parlamentare, pentru Camera Deputaţilor, 58,63 %, ARD - 16,69 %, PP-DD 13,53 % şi UDMR 5,31 %, după numărarea voturilor din 81,49 % din secţii.

Parteneri
x close