Antena 3 CNN Politică Iliescu: Vanghelie rămâne preşedintele PSD Bucureşti, organizaţia nu a fost dizolvată

Iliescu: Vanghelie rămâne preşedintele PSD Bucureşti, organizaţia nu a fost dizolvată

Iliescu: Vanghelie rămâne preşedintele PSD Bucureşti, organizaţia nu a fost dizolvată
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iun 2011   •   12:18

Marian Vanghelie rămâne preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, aceasta nu a fost dizolvată, iar biroul coordonator o va ajuta să-şi ridice nivelul politic, a declarat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, marţi, la prima şedinţă a Biroului coordonator impus de CExN la şefia PSD Bucureşti.

Ion Iliescu susţine că instituirea unui birou coordonator este o măsură care să sprijine organizaţia PSD de Bucureşti menită să îi ridice potenţialul politic la un an înainte de alegeri.

Preşedintele de onoare al PSD a declarat că Marian Vanghelie rămâne preşedintele organizaţiei, aceasta nu s-a dizolvat, consiliul său nu a fost dizolvat.

CExN al PSD a decis înfiinţarea unui comitet de coordonare, condus de Victor Ponta. Biroul provizoriu de coordonare va fi format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi condus de preşedintele partidului.

 


Ion Iliescu a declarat că modelul de birou coordonator al unei organizaţii locale va fi impus la nivelul mai multor filiale, precizând că decizia CExN reprezintă declanşarea unei acţiuni la scara întregului partid, scrie Mediafax.

Preşedintele de onoare al PSD a precizat, după şedinţa Biroul de coordonare al PSD Bucureşti de marţi, că s-a discutat despre începerea unor contacte şi discuţii cu organizaţia municipală, precizând că va participa, pe viitor şi la unele şedinţe ale filialei.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close