Antena 3 CNN Politică Antena 3 a difuzat noi imagini cu Clotilde Armand de la alegeri. Avocat: "Vorbim de o fraudă electorală"

Antena 3 a difuzat noi imagini cu Clotilde Armand de la alegeri. Avocat: "Vorbim de o fraudă electorală"

Noi imagini cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care se vede şi se aude cum dă indicaţii cu privire la procesul electoral, în locul unde se aflau voturile, au fost difuzate sâmbătă, la emisiunea Descoperiţi, de la Antena 3.

Antena 3 a difuzat noi imagini cu Clotilde Armand de la alegeri. Avocat: "Vorbim de o fraudă electorală"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2021   •   00:45

Lângă Clotilde Armand, apare şi soţul său, dar şi Catrinel Trofin, actuala şefă de cabinet a edilului de la sectorul 1.

Clotilde Armand le dădea atunci indicaţii celor doi.

Avocatul lui Tudorache: "Vorbim de o fraudă electorală. De 9 luni cer reluarea alegerilor"

"Nu spun că cineva a furat. Eu spun că vorbim de o fraudă electorală, pentru că aşa o defineşte legea.

Orice intervenţie de natură a schimba rezultatul votului, iar acolo vedem 20 de persoane care manipulează voturi, le iau, le împăturesc, le sortează, deci este o acţiune de natură a schimba rezultatul votului, se numeşte fraudă electorală. Punct. Ceea ce conduce la reluarea alegerilor. Asta cer de 8-9 luni", a spus Mihai Drăgan, avocatul fostului primar al sectorului 1, Dan Tudorache.

Vineri seara, Antena 3 difuzat alte imagini cu Clotilde Armand care stă în pragul uşii sălii unde erau depozitaţi sacii cu voturi în care scotoceau aproximativ 20 de persoane.

Reprezentanţii USR sar în apărarea edilului. "Bineînţeles că este o fiţuică pe care sunt notate nişte rezulatte, pe care se uită, doar nu credeţi că e un buletin de vot", a replicat Adrian Wiener, deputat USR.

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: "A fost acolo, în sala de sortare a voturilor" 

Imagini şi dezvăluiri în care este implicată Clotilde Armand, primarul sectorului 1, au fost prezentate şi vineri la Antena 3.

Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand ar fi fost în respectiva sală, în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imagini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reacţia lui Clotilde Armand, după imaginile de la alegeri

"Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii", a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Parchetul General, reacţie în cazul alegerilor de la sectorul 1: Nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi între Tudorache şi Armand

Procurorii de la Parchetul General au spus, pe 13 mai, că nu au putut stabili o diferenţă de voturi la alegerile de la sectorul 1, între Daniel Tudorache şi Clotilde Armand. Ancheta nu s-a terminat, iar termenul a fost prelungit până în august, la cererea Poliţiei Capitalei.

Instituția spune, într-un comunicat remis presei, că din verificările făcute până acum nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi - Clotilde Armand și Dan Tudorache.

Menționăm că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați, nefiind finalizate activitățile dispuse de către procuror.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand voturi alegeri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close