Antena 3 Politică Imaginile flagrantului: Arestarea membrilor familiei Bercea

Imaginile flagrantului: Arestarea membrilor familiei Bercea

de G.S.    |    10 Sep 2015   •   22:31
Fiica lui Bercea Mondial a fost agrestă în timpul flagratului organizat de DNA. În noile înregistrări, prezentate de Antena 3, Izaura Anghel este trântită la pâmănt de mascaţi, asta deşi era însărcinată. 
 
Mai mult, acţiunea în forţă a anchetatorilor nu era necesară în cazul unei infracţiuni fără violenţă. 
 
Senatorul Şerban Nicolae a explicat că, din punctul său de vedere, nu există "aproape nimic" legal în operaţiunea DNA-ului.

 
"Nu e aproape nimic legal şi procedural în această intervenţie. Urletele nu au nicio legătură cu astfel de infracţiuni, se fac doar pentru acte de violenţe. Din punctul meu de vedere, ar trebui anchetată toată treaba. Se pun genunchi pe spate, trânteşti o femeie la pământ, toţi cei care sunt implicaţi în aceste operaţiuni sunt instruiţi să recunoască pericolele şi posibilităţile. Aici nu era nimic care să justifice intervenţia în forţă. Explicaţia mea este că se permite aşa ceva. Probabil li s-a spus că ăsta este ordinul şi asta trebuie să facă. Din nou, DNA nu are ce să caute în această poveste."
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close