Antena 3 CNN Politică În ce condiţii ar fi de acord Călin Popescu Tăriceanu să se întoarcă în PNL. „Eu mă consider un autoexilat"

În ce condiţii ar fi de acord Călin Popescu Tăriceanu să se întoarcă în PNL. „Eu mă consider un autoexilat"

În ce condiţii ar fi de acord Călin Popescu Tăriceanu să se întoarcă în PNL. „Eu mă consider un autoexilat"
11 Mar 2014   •   18:14

Călin Popescu Tăriceanu a explicat, în emisiunea  100 de Minute de la Antena 3, în ce condiţii ar fi de acord să se întoarcă în PNL.

„Eu mă consider un autoexilat din PNL pentru un motiv foarte clar: domnul Antonescu a luat o serie de decizii - hai să spunem - personale pe care le-a impus partidului şi care nu ţin cont decât de interesul lui personal. Şi anume, a considerat că visul de a deveni preşedinte al României poate să fie realizat mai uşor din opoziţie şi, în al doilea rând, nu a ţinut cont de interesele electoratului, care ne-a dat un vot de încredere”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat în ce condiţii s-ar întoarce în PNL, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Cred că în momentul în care PNL își reconsideră opţiunea de a părăsi guvernarea pentru a se întoarce și a recapăta încrederea electoratului care l-a votat, atunci sigur că nu aş avea niciun fel de problemă să ne regăsim împreună”.

Călin Popescu Tăriceanu: Refacerea USL, un deziderat şi un obiectiv realizabil

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close