Antena 3 CNN Politică Încă o demisie la vârful PSD. ”Nu sunt de acord cu OUG 13/2017 privind Codul penal”

Încă o demisie la vârful PSD. ”Nu sunt de acord cu OUG 13/2017 privind Codul penal”

Încă o demisie la vârful PSD. ”Nu sunt de acord cu OUG 13/2017 privind Codul penal”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Feb 2017   •   16:59

Primarul oraşului Cavnic, social-democratul Vladimir Petruţ, liderul organizaţiei orăşeneşti a PSD, a anunţat pe pagina sa de socializare că demisionează din toate funcţiile politice deţinute, el precizând că nu este de acord cu OUG de modificare a Codurilor Penale. 

"Am luat decizia, de a renunţa la toate funcţiile deţinute în cadrul PSD Maramureş, având în vedere situaţia în care, trebuie sa recunosc, că nu sunt de acord cu OUG 13/2017. Încă din momentul intrării mele în politică, am susţinut întotdeauna statul de drept şi nicidecum ilegalităţile, iar în momentul în care am fost ales ca primar al oraşului Cavnic, am promis cetăţenilor că voi respecta legea şi că voi fi alături de ei indiferent de situaţie. Am cunoscut în PSD şi oameni de valoare, serioşi şi de bună credinţă. Doresc sa mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi m-au susţinut în demersurile mele", a afirmat Vladimir Petruţ. 

Vladimir Petruţ, care era şi preşedintele organizaţiei orăşeneşti Cavnic, a mai precizat că va rămâne un simplu membru al PSD. 

Aceasta este a doua demisie notabilă din acelaşi motiv înregistrată în ultimele zile în PSD Maramureş, după ce fostul consilier judeţean şi trezorier al PSD Maramureş, Călin Andrei Tuns, a decis să plece din partid. 

Reprezentanţii PSD Maramureş au refuzat să comenteze cele două demisii înregistrate în partid în ultimele zile. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close