Antena 3 CNN Politică Încă un deputat PSD de Timiș își anunță susținerea pentru Sorin Grindeanu: „Este prietenul meu”

Încă un deputat PSD de Timiș își anunță susținerea pentru Sorin Grindeanu: „Este prietenul meu”

Încă un deputat PSD de Timiș își anunță susținerea pentru Sorin Grindeanu: „Este prietenul meu”
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Iun 2017   •   16:30

Deputatul PSD de Timiş Radu Adrian Pau a anunţat luni că îl va susţine pe Sorin Grindeanu şi nu va vota moţiunea de cenzură, subliniind că Grindeanu este prietenul său.

"Miercuri voi face exact ceea ce a decis organizaţia PSD Timiş: o să-l susţin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota moţiunea bineînţeles", precizat Pau.

El a spus că faptul că nu susţine moţiunea de cenzură nu poate fi o condiţie de excludere, adăugând că în cazul în care va fi exclus din partid, se va reînscrie.

"Până la urmă, eu cred că în a vota sau a nu vota moţiunea nu există condiţie de excludere. Dacă aşa va decide conducerea partidului şi ne va exclude, vom vedea ce vom face mai departe. Organizaţia PSD Timiş ne susţine, ne vom înscrie înapoi în organizaţie, o să ne dea afară, noi o să ne înscriem, asta este. Până la urmă, în corp, organizaţia PSD Timiş, fără câteva persoane singulare, îl susţine pe Sorin Grindeanu", a adăugat deputatul PSD.

El a apreciat că "moţiunea cu certitudine nu va trece".

"Fiecare coleg al meu trebuie să-şi demonstreze verticalitatea şi să spună ce are de spus. Până la urmă, în momentul de faţă există o dispută de idei şi fiecare are dreptul la opţiunea lui", a adăugat deputatul PSD.

Întrebat de ce îl susţine pe Sorin Grindeanu, şi nu pe Liviu Dragnea, Radu Adrian Pau a spus: "Pentru că Sorin Grindeanu este prietenul meu, Liviu Dragnea este şeful meu".

Chestionat dacă prietenia bate şefia, Pau a răspuns: "În condiţiile de faţă, da".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close