Antena 3 Politică Incendiar: Victor Ponta, la masă cu Ludovic Orban

Incendiar: Victor Ponta, la masă cu Ludovic Orban

28 Iun 2017   •   17:29
Incendiar: Victor Ponta, la masă cu Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: Impact de Gorj

Victor Ponta a fost prezent la ceremonia de învestire a noului primar al orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. La ceremonie a fost prezent și Ludovic Orban, președintele PNL, Dan Vâlceanu și alți politicieni.

„Este o invitație pe care am făcut-o tuturor parlamentarilor de Gorj. Personal i-am invitat pe toți. Dumnealor au fost votați și de alegătorii din municipiul Târgu-Jiu”, a spus primarul Marcel Romanescu, potrivit Impact de Gorj.

„Am ținut cu tot dinadinsul să fiu aici la învestirea domnului Marcel Romanescu, (…) mesajul pe care îl transmit este de susținere totală pentru toate proiectele domnului primar legate de municipiu. (…) Ar fi fost normal ca orice parlamentar din Gorj să fie prezent, căci toți au fost votați și de târgujieni. Mă bucur că domnul primar i-a invitat. Îmi pare rău că n-au venit”, a spus Orban.

La rândul său, Victor Ponta a menţionat că Marcel Romanescu este un om pe care l-a respectat întotdeauna şi care i-a răspuns cu acelaşi respect, punctând că pe perioada mandatului de parlamentar îi va sprijini pe toţi primarii din judeţ "şi, în mod special, pe cel din Târgu-Jiu".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close