Antena 3 CNN Politică Robert Cazanciuc: Începerea şcolii aduce pe culmile disperării milioane de părinți

Robert Cazanciuc: Începerea şcolii aduce pe culmile disperării milioane de părinți

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis, luni, un mesaj, odată cu începerea noului an școlar, în care susține că milioane de părinți români își fac griji în legătură cu situația sanitară din școli, costul rechizitelor, hainelor și meditațiilor, dar și în legătura cu calitatea educației primită de acei copii care vor învăța, din nou, online.

Robert Cazanciuc: Începerea şcolii aduce pe culmile disperării milioane de părinți
Sursa foto: Facebook/ Robert Cazanciuc
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2021   •   22:16

"Începerea şcolii aduce pe culmile disperării milioane de români: e sănătos să meargă copiii la şcoală, cât costă rechizitele, hainele şi meditaţiile, cine îi duce la şcoală, cât costă benzina şi, mai ales, cu cine îi lăsăm acasă dacă autorităţile vor decide să o închidă din nou!?", a scris Cazanciuc, pe Facebook.

"Sigur, e sentimentul trăit de părinţi, nu de autorităţile de azi, care, aflate pe culmile neruşinării, văd plecarea la muncă sau la studii în străinătate ca o formă de reducere a propriilor probleme.

Copiii de astăzi privesc însă şcoala ca pe o bursă de informaţii. Instagram, Tik Tok şi Whatsapp i-au ţinut conectaţi, dar vor să îşi revadă colegii, să afle ce mai e cool prin licee, să arate că sunt în pas cu moda şi să facă multe alte lucruri la care părinţii cu educaţie sănătoasă nici nu vor să se gândească, de ajung să trăiască o perioadă cu inima cât un purice!

Sigur, se bucură să îşi revadă şi profesorii, mai ales pe cei cărora au curaj să le spună că testele repetate nu sunt o formulă smart de evaluare, ci doar o formă de stres timpuriu", a mai scris senatorul PSD, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc parinti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close