Antena 3 CNN Politică Încercare de fraudă electorală în Dolj. O femeie a cerut urna mobilă pentru 72 de persoane, care de fapt se puteau deplasa

Încercare de fraudă electorală în Dolj. O femeie a cerut urna mobilă pentru 72 de persoane, care de fapt se puteau deplasa

Încercare de fraudă electorală în Dolj, comuna Catane. O femeie a cerut urna mobilă pentru 72 de persoane, spunând că nu sunt transportabile, dar cei de la secția de Poliție și-au dat seama că ceva nu este în regulă.

Încercare de fraudă electorală în Dolj. O femeie a cerut urna mobilă pentru 72 de persoane, care de fapt se puteau deplasa
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Iun 2021   •   13:25

În comuna Catane, județul Dolj, au loc alegeri electorale, pentru că primarul localității a decedat din cauza COV|D-19.

Doi bărbați și o femeie au contactat astăzi polițiștii, toți trei fiind membri ai unei secții de votare din comună, și au sesizat faptul că la secție s-a prezentat o femeie în vârstă de 33 de ani, care a depus un număr de 72 de cereri pentru urna mobilă.

Cererile erau însoțite de copii ale unor documente de identitate, dar și de adeverinâe medicale, eliberate de medicii de familie.

Cei trei membri de la secțiile de votare au analizat cererile și au observat că foarte mulți dintre cetățenii care solicitau urna mobilă, iar din adeverințele lor reieșea că nu sunt transportabili, erau persoane care se puteau deplasa.

Femeia de 33 de ani a fost deja audiată, iar polițiștii au deschis deja un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și uz de fals.

×
Subiecte în articol: frauda electorala Dolj
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close