Antena 3 CNN Politică Incident jenant în timpul vizitei lui Dăncilă la Botoșani. Premierul demis a fost huiduit de oamenii de pe stradă

Incident jenant în timpul vizitei lui Dăncilă la Botoșani. Premierul demis a fost huiduit de oamenii de pe stradă

Incident jenant în timpul vizitei lui Dăncilă la Botoșani. Premierul demis a fost huiduit de oamenii de pe stradă
Sursa foto: Foto: PSD/Facebook
22 Oct 2019   •   15:57

Viorica Dăncilă a fost huiduită la Botoșani. Premierul demis a mers pe jos pe Pietonalul Unirii, s-a îmbrățișat cu pensionarii și a fost huiduită de-un grup de protestatari, scrie presa locală. 

De altfel, reprezentanţii Grupului Civic Botoşani au creat un eveniment pe Facebook, „La Botoşani nu se vine doar în campania electorală”, în care botoşănenii au fost invitaţi să protesteze pe Pietonalul Unirii, între orele 10:00 şi 13:00.

„Haideți să o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna Viorica mâine (n.r. – astăzi), la Botoșani. Deși a mai zis o dată că vine la noi în vizită, se pare că și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Dar sperăm că de această dată nu va mai fi nevoită să își schimbe planurile și va veni. De aceea vă invităm alături de noi mâine (n.r. – astăzi) să o întâmpinăm cum se cuvine și să îi arătăm că nu este bine venită în orașul nostru. La Botoșani nu se vine doar în campania electorală, ne-am săturat să fim bătaia lor de joc!”, se arată în descrierea evenimentului.

„Lăsați-ne, mă, să jucăm șah”

Acesta nu este primul episod de acest tip prin care trece Viorica Dăncilă, în vizitele sale prin țară. Premierul demis a avut parte și de un moment stânjenitor săptămâna trecută, la Slobozia, unde a vizitat un parc în care pensionarii jucau table și șah.

Deși cei mai mulți dintre ei au primit-o cu zâmbetul pe buze, alții nu au fost deloc încântați de agitația produsă și de faptul că le-a fost întrerupt jocul.

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close