Antena 3 CNN Politică Income Magazine: Noi taxe și impozite pentru români. Florin Jianu: „Parcă se uită cu totul ceea ce înseamnă consultarea publică”

Income Magazine: Noi taxe și impozite pentru români. Florin Jianu: „Parcă se uită cu totul ceea ce înseamnă consultarea publică”

Income Magazine: Noi taxe și impozite pentru români. Florin Jianu: „Parcă se uită cu totul ceea ce înseamnă consultarea publică”
01 Iul 2017   •   11:11

Noul program de guvernare depus în Parlament de Guvernul Tudose prevede apariția unor taxe și impozite noi sau mărite. Astfel, impozitul pe profit va fi desființat de anul viitor și de asemenea, impozitul pe gospodărie nu se mai regăsește în noul program de guvernare.

„Dintr-o țară care mergea într-o direcție bună, ne transformăm într-o țară care dă sentimentul de disperare. Aceste măsuri anunțate peste noapte, dau acest sentiment de improivizare și de criză. Noi nu suntem într-o criză, noi creăm o criză”, a precizat Dragoș Anastasiu.

„În fiecare zi trăim un amatorism teribil din ceea ce înseamnă mediul public. Nu poți să ieși să prezinți o masură, după care să spui să nu mai este acel lucru. Parcă se uită cu totul ceea ce înseamnă consultarea publică. Niciuna din aceste măsuri nu ar trebui să apară în spatiul public decât dacă sunt siguri că se vor aplica. Simpla apariție a unor astfel de măsuri afectează mediul de afaceri”, a spus Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

 

 

×
Subiecte în articol: impozite taxe Income Magazine
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close