Antena 3 CNN Politică Îndemn la unitate, din partea liderilor umaniști: Să deschidem drumul unei noi uniri, a sufletului românesc

Îndemn la unitate, din partea liderilor umaniști: Să deschidem drumul unei noi uniri, a sufletului românesc

Daniel Ionașcu și Ramona Ioana Bruynseels, doi dintre liderii Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), au adresat un îndemn la unitate românilor, în cadrul unei ceremonii de depunere de coroane la Mausoleul de la Mărășești, în cinstea eroilor care s-au jertfit în Primul Război Mondial pentru apărarea și întregirea teritoriului național și pentru Credința în România, prin sacrificiul cărora a fost posibilă Marea Unire de la 1 decembrie 1918. 

Îndemn la unitate, din partea liderilor umaniști: Să deschidem drumul unei noi uniri, a sufletului românesc
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   14:15

”Marile victorii care ne-au marcat istoria și ne-au salvat națiunea au fost realizate prin sacrificiul eroilor noștri și cu ajutorul lui Dumnezeu. Victoria de la Mărășești a salvat sufletul românesc de robie, de frică, de dezbinare! Eroii de la Mărășești au deschis calea Marii Uniri. Acesta este motivul pentru care noi, umaniștii, am ales să venim astăzi aici, să ne cinstim eroii și să ne mărturisim dorința sinceră de a deschide drumul unei noi uniri, a sufletului românesc în credința creștină”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), candidat pentru Senat la Suceava.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat pentru Senat la București, a subliniat sacrificiul înaintașilor noștri și spune că ar trebui să fim inspirați de credința lor într-un viitor mai bun.

„Când au spus și au demonstrat că „pe aici nu se trece”, eroii de la Mărășești au avut credință în Dumnezeu, în România și într-un destin mai bun pentru familiile și națiunea lor. Marile împliniri ale unei națiuni nu sunt posibile fără sacrificiu și credință. Exemplul lor ne obligă să luptăm cu demnitate, onoare și curaj pentru a garanta un destin mai bun națiunii noastre. Ne determină să ne unim și să avem credință în România”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels.

×
Subiecte în articol: unitate
Parteneri
Cod galben de furtuni puternice în aproape toată țara
x close