Antena 3 CNN Politică Independenţii prin lupa lui Ponta: Un sfert au dosar DNA, alţii la ANI, un sfert afaceri, restul datorii

Independenţii prin lupa lui Ponta: Un sfert au dosar DNA, alţii la ANI, un sfert afaceri, restul datorii

Independenţii prin lupa lui Ponta: Un sfert au dosar DNA, alţii la ANI, un sfert afaceri, restul datorii
Sursa foto: Victor Ponta
14 Apr 2010   •   17:54

care trebuie să le plătească actuala putere, a declarat mieruci, preşedintele PSD, Victor Ponta, încercând să explice hemoragia de senatori şi deputaţi din partid către gruparea Oprea.
Ponta a subliniat că parlamentarii social-democraţi care au dezertat la independenţi nu vor recunoaşte niciodată că au recurs la acest gest pentru bani sau afaceri pe care le pierd dacă nu mai sunt în relaţii cu puterea.
"Uitaţi-vă la grupul aşa-zişilor independenţi: un sfert au dosar DNA, un sfert la ANI, un sfert au afaceri cu statul, un sfert au datorii pe care trebuie să le plătească noua putere. De unde se dau contracte şi bani? Credeţi că le dau din buzunar Oprea, Boc, Nicolicea? Nu. Le dau din buzunarul dumneavoastră", a susţinut liderul PSD.
El a admis PSD a făcut o serie de "alegeri proaste" atunci când a selectat anumiţi oameni să candideze, dar a apreciat că electoratul trădat din colegiiile pe care aceştia ar fi trebuit să-i reprezinte se va simţi în continuare apărat de PSD.
"E doar o chestiune de timp până când asemenea oameni vor fi transformaţi într-un simbol al ruşinii şi al înşelării electoratului. Faptul că rămân alături de noi cei care nu sunt dependenţi de banii puterii e dureros, dar benefic pe termen lung", a conchis Ponta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close