Antena 3 CNN Politică Întâlnire Băsescu-Boc-Geoană pe tema şefiei MAI. Geoană: Deciziile încă nu au fost luate

Întâlnire Băsescu-Boc-Geoană pe tema şefiei MAI. Geoană: Deciziile încă nu au fost luate

Întâlnire Băsescu-Boc-Geoană pe tema şefiei MAI. Geoană: Deciziile încă nu au fost luate
Sursa foto: Basescu
03 Feb 2009   •   19:54

Preşedintele României, Traian Băsescu, împreună cu premierul Emil Boc şi cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, au avut o întrevedere în care au discutat despre situaţia creată în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), odată cu demisia ministrului Liviu Dragnea.
Traian Băsescu şi-a încheiat, marţi, vizita de două zile efectuată în Ungaria, ocazie cu care a anunţat că a discutat cu Emil Boc şi cu Mircea Geoană şi că vor avea o întâlnire pentru a găsi rapid o soluţie care să ducă la stabilitate la Ministerul de Interne.
Întâlnirea dintre premier, preşedintele Senatului şi şeful statului a avut loc marţi seară, la Palatul Cotroceni.
La finalul întâlnirii, liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat că este o dorinţă unanimă ca următorul ministru să fie ales cât mai repede.
Referitor la posibila nominalizare a lui Dan Nica pentru ocuparea acestei funcţii, Mircea Geoană a declarat că "deciziile încă nu au fost luate" şi că speră ca şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD să fie una cât mai scurtă.
La finalul acestei şedinţe, care are loc la sediul central din Kiseleff, numele noului ministru al Administraţiei şi Internelor va fi făcut public.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Emil Boc Mircea Geoană
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close