Antena 3 CNN Politică Întâlnire extrem de importantă. Vezi cu cine se vor întâlni Crin Antonescu şi Victor Ponta luni

Întâlnire extrem de importantă. Vezi cu cine se vor întâlni Crin Antonescu şi Victor Ponta luni

Întâlnire extrem de importantă. Vezi cu cine se vor întâlni Crin Antonescu şi Victor Ponta luni
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Aug 2012   •   19:23

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, va avea luni, la ora 13.00, o întâlnire cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton. Anunţul a fost făcut de Administraţia prezidenţială. Întâlnirea va avea loc la Palatul Cotroceni, scrie Mediafax.
 
UPDATE 19:22 - Premierul Victor Ponta se va întâlni luni, la ora 17.00, cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, întrevederea fiind programată după ce oficialul american va avea o discuţie şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

Aceasta este prima întâlnire anunţată oficial a lui Philip Gordon la Bucureşti.

La sediul de campanie, preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că în cursul zilei de mâine se va întâlni de asemenea cu Philip Gordon

Asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton trebuia să ajungă duminică la Bucureşti pentru a discuta despre îngrijorarea SUA legată de recentele acţiuni ale Guvernului român care ameninţă echilibrul puterilor în stat şi care slăbesc independenţa instituţiilor, a anunţat Departamentul de Stat al SUA.

Philip H. Gordon, vine la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficialii guvernamentali, "pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului".

Gordon va avea întâlniri şi cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor şi principiilor democratice împărtăşite de comunitatea transatlantică, mai precizează Departamentul de stat.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close