Antena 3 CNN Politică Întâlnire Tăriceanu - Oprescu. Primăria va prelua un proiect de fluidizare a traficului

Întâlnire Tăriceanu - Oprescu. Primăria va prelua un proiect de fluidizare a traficului

Întâlnire Tăriceanu - Oprescu. Primăria va prelua un proiect de fluidizare a traficului
24 Noi 2008   •   15:21

Primăria Capitalei va prelua de la Ministerul Transporturilor un proiect de fluidizare a traficului, care presupune dezvoltarea unui metrou uşor care să lege Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Anunţul a fost făcut în urma unei întâlniri de lucru între premierul Călin Popescu Tăriceanu şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Întâlnirea a avut loc în cursul zilei de luni, la sediul Primăriei Capitalei.
O altă decizie anunţată în urma acestei întâlniri este alocarea unor noi fonduri pentru continuarea lucrărilor la stadionul Lia Manoliu. Potrivit primului-ministru, Guvernul va aloca suma de 31 milioane lei noi pentru finalizarea acestor lucrări, după ce, în 2007, au fost alocate alte 200 milioane de lei acestui proiect.
De asemenea, premierul şi primarul au anunţat că vor încerca să găsească o formulă pentru datoriile acumulate de RADET, astfel încât să nu existe riscul ca bucureştenii să rămână fără căldură în plină iarnă. Una dintre soluţii ar putea consta în renegocierea penalităţilor. Datoriile acumulate de RADET se ridică la circa 5.000 de miliarde de lei vechi.
La întrevederea de luni s-a decis şi reluarea transportului în comun între Bucureşti şi Ilfov, începând, cel mai devreme, de marţi după-amiază.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close