Antena 3 CNN Politică Întâlnire Vanghelie - Geoană - Voicu? Edilul se apără: A fost o aniversare. Geoană: O făcătură

Întâlnire Vanghelie - Geoană - Voicu? Edilul se apără: A fost o aniversare. Geoană: O făcătură

Întâlnire Vanghelie - Geoană - Voicu? Edilul se apără: A fost o aniversare. Geoană: O făcătură
Sursa foto: Marian Vanghelie
11 Mar 2010   •   14:59

Liderul PSD Marian Vanghelie s-a trezit joi, în plin scandal. Ziarul Ziarul a anunţat că deţine fotografii despre o întâlnire a primarului de sector 5 la restaurantantul Perla cu Mircea Geoană şi senatorul Cătălin Voicu, cercetat în prezent de DNA pentru luare de mită şi fals din înscrisuri.

Acuzaţia este cu atât mai gravă cu cât a existat o interdicţie a autorităţilor prin care Voicu nu avea voie să se întâlnească în nici un fel cu Vanghelie.

Cei care au aruncat pe piaţă aceste fotografii sunt aceeaşi care, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale, l-au pozat pe Mircea Geoană în celebra vizită la Sorin Ovidiu Vântu.


Mai multe fotografii, pe site-ul cotidianului Ziarul.

Vanghelie se apără: "Am stat jumătate de oră"

Liderul PSD Bucureşti se apără şi susţine că în seara de miercuri, 10 martie s-a dus la Perla pentru a participa alături de alţi 20 de lideri de filiale şi colegi de partid la aniversarea preşedintelui PSD Satu Mare, Gheorghe Ştefan. Mai mult, Vanghelie neagă că la această aniversare ar fi fost prezent şi senatorul urmărit de DNA.

?A fost ziua preşedintelui Satu Mare, a lui Gheorghe Ştefan. A fost şi domnul Liviu Dragnea. Nu a fost Cătălin Voicu. Am stat o jumatate de oră. Am sosit cel mai târziu, am parcat maşina, am intrat, am stat o jumătate de oră şi am plecat? a explicat Vanghelie.

Întrebat ce părerea are de cererea de arestare a lui Cătălin Voicu, un apropiat de-al său, Vanghelie a susţinut că este încă o dovadă că România se îndreaptă spre statul dictatorial. ?Am o părere foarte bună. Ne îndreptăm spre statul dictatorial? a comentat liderul PSD Bucureşti.

VANGHELIE DESPRE ÎNTÂLNIREA DE LA PERLA


Mircea Geoană: Sunt făcături şi minciuni

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a dezminţit iniţial că s-ar fi întâlnit cu o seară în urmă, la un restaurant din Bucureşti, cu senatorul Cătălin Voicu şi cu vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie. Geoană a precizat că seara trecută a fost prezent la masă la reşedinţa ambasadorului Chinei în România.

"Nu am fost la niciun restaurant aseară, dacă sunt poze, nu le-am văzut, sunt făcături şi minciuni. Nu m-am întâlnit nici cu Marian Vanghelie şi nici cu Cătălin Voicu în ultimele multe, multe luni de zile. Este o făcătură de presă şi cei care se pretează la astfel de chestiuni vor trebui să plătească în faţa legii", a afirmat Mircea Geoană. El a spus că atunci când apar astfel de "minciuni sfruntate" trebuie să se reacţioneze la ele.

"Până la urmă, putem să lăsăm orice intoxicare să apară în presă? Rog pe cei care fac astfel de porcării în presă să se lase de astfel de făcături", a mai spus social-democratul.

GEOANĂ, PRIMA DECLARAŢIE DESPRE ÎNTÂLNIRE


Ulterior, Mircea Geoană a revenit asupra declaraţiei şi a spus că a fost miercuri seară la restaurantul Perla, la onomastica unui coleg, dar a stat doar jumătate de oră şi nu s-a întâlnit cu Cătălin Voicu.

GEOANĂ, A DOUA DECLARAŢIE DESPRE ÎNTÂLNIRE


În decembrie, senatorul Cătălin Voicu anunţa că are interdicţie de a se întâlni cu mai mulţi oameni politici, printre care Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu. Săptămâna aceasta DNA a solicitat arestarea senatorului Cătălin Voicu, Parlamentul urmând să se pronunţe asupra ridicării acestuia imunităţii acestuia.

CĂTĂLIN VOICU ÎN DECEMBRIE, DESPRE INTERDICŢIA DE A SE ÎNTÂLNI CU MARIAN VANGHELIE


Pozele în cauză au apărut chiar în ziua în care PSD îşi alege conducerea Consiliului Naţional, pentru această funcţie candidând Adrian Năstase şi Gheorghe Nichita.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close