Antena 3 Politică Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATĂ

Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATĂ

de G.S.    |    05 Oct 2013   •   11:01
Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
Alianţa pentru o Românie Curată, care anunţase într-o postare pe site organizarea sâmbătă a unei dezbateri între preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizează că evenimentul a fost suspendat, făcând public şi documentul Preşedinţiei în acest sens.
"Purtătorul de cuvânt al Preşedintiei a anunţat că preşedintele suspendă dezbatarea anunţată pentru mâine, sâmbătă 5 octombrie, la ora 19, deoarece d-na Alina Mungiu-Pippidi a afirmat din nou că aceasta nu e o acceptare a ofertei de mediere prezidenţiale din partea manifestanţilor", se arată în postarea pe site-ul romaniacurata.ro.
De altfel, evenimentul fusese anunţat tot printr-o postare pe site-ul Alianţei pentru o Românie Curată, nefiind confirmat de Administraţia Prezidenţială, care nu a anunţat un program public al preşedintelui pentru ziua de sâmbătă. 
Pe site-ul Alianţei pentru o Românie Curată a fost publicată de asemenea "corespondenţa integrală între ARC şi palatul Cotroceni". 
Alianţa pentru o Românie Curată anunţase anterior pe site că preşedintele Traian Băsescu ar fi urmat să participe, sâmbătă, la o dezbatere cu preşedintele SAR, Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Roşia Montană, dezamăgirea tinerilor din stradă, referendumul pentru demiterea preşedintelui, din vara anului trecut precum şi anticorupţia. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close