Antena 3 CNN Politică Întâlnirile secrete ale lui Gabriel Oprea după căzătura din Senat

Întâlnirile secrete ale lui Gabriel Oprea după căzătura din Senat

Întâlnirile secrete ale lui Gabriel Oprea după căzătura din Senat
03 Feb 2016   •   20:16

Gabriel Oprea a fost surprins întâlnindu-se cu Sebastian Ghiță. Totul s-a petrecut după votul din Senat prin care senatorii au aprobat solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului UNPR. Potrivit unor surse, discuţiile ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate fiind abordată şi în cadrul unor şedinţe avute și la nivelul conducerii social-democraţilor.

Imaginile au fost comentate de Dana Grecu și invitații săi în ediția de miercuri seară a emisiunii ''La ordinea zilei''.

''Povestea asta cu negocierile pentru turul I, turul II este încununarea campionatului ipocriziei pe care l-am văzut în toată această perioadă, dar și în această seară. Pentru că auzim despre o nouă politică, de faptul că strada a cerut să fim altfel, să facem o altfel de politică. Va fi și de aici încolo aceeași politică,. E politica negocierii, pe față sau pe din dos, în general. Ca urmare, tot timpul va exista un partid balama - că e compus din oameni aleși sau din traseiști, prea puțin contează'', a spus realizatorul Antena 3 Adrian Ursu.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close