Antena 3 CNN Politică Întrevedere privată Antonescu-Iohannis, la primăria Sibiului

Întrevedere privată Antonescu-Iohannis, la primăria Sibiului

Întrevedere privată Antonescu-Iohannis, la primăria Sibiului
Sursa foto: Crin Antonescu,Klaus Iohannis
10 Noi 2009   •   17:25

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a avut, marţi după-amiază, o întâlnire cu primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, la sediul Primăriei. Întrevederea dintre liderul liberal şi cel propus de PNL pentru funcţia de premier a durat circa 40 de minute, dar ea a a avut un caracter privat.
?Trec să schimb o vorbă cu primarul", a explicat Antonescu jurnaliştilor în faţa Primăriei Sibiu. La final, liderul PNL a refuzat să dea declaraţii referitor la subiectele întâlnirii. 

"Am discutat cu domnul Antonescu situaţia politică actuală din România şi mersul campaniei electorale pentru alegerile prezindenţiale. Consider că domnul Antonescu este bine poziţionat în campania electorală. A fost o vizită privată de lucru", a declarat Klaus Johannis. edilul a refuzat la rândul său să intre în detaliile întâlnirii.

Antonescu nu se află la prima vizită făcută la Sibiu, lui Iohannis, după căderea Guvernului Boc. Atât liderul PNL, cât şi preşedintele PSD Mircea Geoană au păstrat legăturile cu primarul Sibiului, susţinut pentru postul de premier.

Duminică, Antonescu apus însă sub semnul întrebării loialitatea preşedintelui PSD faţă de candidatura lui Johannis pentru postul de şef al Executivului. El afirma că, în cazul în care Mircea Geoană va câştiga alegerile, acesta nu îl va desemna pe primarul Sibiului ca premier întrucât Marian Vanghelie şi Viorel Hrebenciuc nu îi vor permite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close