Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe: Dacă adunăm procentele lui Mircea Diaconu cu cele ale partidului, ne dă 22 la sută

Ioan Ghişe: Dacă adunăm procentele lui Mircea Diaconu cu cele ale partidului, ne dă 22 la sută

Ioan Ghişe: Dacă adunăm procentele lui Mircea Diaconu cu cele ale partidului, ne dă  22 la sută
26 Mai 2014   •   17:26

Biroul Electoral Central a anunţat următoarele rezultate parţiale la alegerile europarlamentare, ora de referinţă a datelor fiind 16.07, astfel:

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 37,6% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de PNL cu 15%, PDL cu 12,23%, independentul Mircea Diaconu cu 6,81%, UDMR cu 6,30% şi PMP cu 6,21%, potrivit rezultatelor parţiale anunţate, luni, de Biroul Electoral Central.

În cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu", Ioan Ghişe a comentat rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central la alegerile europarlamentare.

Acesta a vorbit şi despre eşecul PNL şi cine ar trebui să îşi asume rezultatele slabe obţinute la alegerile europarlamentare.

"Eu nu văd rezultatul atât de catastrofal din următoarul motiv: este de notorietate că în urmă cu o lună şi ceva domnul Mircea Diaconu era membru liberal, fost senator, fost ministru liberal. Iar dacă adunăm procentele lui cu cele ale partidului, ne dă  22 la sută.  Deci ar fi fost atins obiectivul", a declarat acesta.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close