Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe: Filmul ăsta cu fuziunea dorită de PD-işti s-a mai văzut în 2006. Sper ca membrii PNL să înţeleagă pericolul

Ioan Ghişe: Filmul ăsta cu fuziunea dorită de PD-işti s-a mai văzut în 2006. Sper ca membrii PNL să înţeleagă pericolul

Ioan Ghişe: Filmul ăsta cu fuziunea dorită de PD-işti s-a mai văzut în 2006. Sper ca membrii PNL să înţeleagă pericolul
de M.T.    |    02 Iun 2014   •   21:32

Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat, luni, la emisiunea "Subiectiv", că scenariul fuziunii dintre PDL şi PNL nu este unul nou şi a făcut un apel către liberali să înţeleagă pericolul unei astfel de acţiuni.

„Filmul ăsta cu fuziunea dorită de PD-işti s-a mai întâlnit în 2006, pe strategia prin care doreau să dispară PNL. N-au reuşit şi atunci au rupt gruparea condusă de domnii Stolojan şi Valeriu Stoica, din care au făcut un partid lipit la PD şi i-au zis PDL”, a spus Ghişe la Antena 3.

LIberalul a mai precizat că cei mai mari susţinători ai fuziunii sunte Petre Roman, Sorin Frunzăverde şi, în general, membrii mai noi din cadrul partidului.

În acest context, Ghişe a făcut un apel către toţi liberalii din ţară să înţeleagă „pericolul acestei fuziuni, prin care foştii PD-işti vor să preia partidul şi să-l şteargă din istorie”.

„Am credinţa că, la Congres, membrii PNL vor realiza pericolul în care e partidul şi vor lua decizii care să-l facă să-şi păstreze identitatea, denumirea şi o opţiune strategică în concordanţă cu aşteptările cetăţenilor”, a spus senatorul PNL.


×
Subiecte în articol: Ioan Ghise PNL Subiectiv
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close