Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe: Fuziunea dintre PNL şi PDL s-a decis în afara ţării. Există un pericol real în Parlament

Ioan Ghişe: Fuziunea dintre PNL şi PDL s-a decis în afara ţării. Există un pericol real în Parlament

Ioan Ghişe: Fuziunea dintre PNL şi PDL s-a decis în afara ţării. Există un pericol real în Parlament
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Apr 2015   •   19:37
La trei ani de zile de la schimbarea regimului MRU cu guvernul USL, fostul premier "Unguent", cum a fost denumit în spaţiu public, rămâne destul de activ. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Ioan Ghişe a explicat că această schimbare de regim a fost decisă în afara ţării. 
 
"Această contopire forţată, îi zicem fuziune, a două partide, dintre care unul a dat lovitura de stat şi unul a luat lovitura de stat, s-a decis în afara ţării. Aici doar s-a executat. Chestiunea este că cetăţenii au votat în decembrie 2012 60% USL pentru că nu mai voiau să vadă la putere pe cei care au fost în regimul Băsescu, adică PDL. Cu 70% reprezentare în Parlament, USL ar fi putut să modifice Constituţia, să facă reforme autentice şi să acţioneze pentru creşterea accelerată a salariilor şi pensiilor. La rândul meu, am apreciat că este o greşeală fundamentală ieşirea de la guvernare a USL, era în contravoinţa oamenilor."
 
"Ceea ce cred eu că este un pericol real pentru ţară, fiind două partide mare în Parlament, este mult mai uşor de influenţat din exterior politica României. Pentru că vorbeşti cu doi lideri şi ai rezolvat treaba."
 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close