Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste

Ioan Ghişe s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste

Ioan Ghişe s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Noi 2015   •   13:51

Senatorul Ioan Ghişe, care activa în grupul ALDE, s-a înscris miercuri în Partidul Puterii Umaniste, formaţiune condusă de eurodeputatul Maria Grapini şi înscrisă recent în registrul partidelor. 

 
Ioan Ghişe va deţine funcţia de vicepreşedinte al Partidului Puterii Umaniste şi va coordona organizaţiile judeţene de partid. 
 
Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal susţine proiectul de creştere accelerată a pensiilor şi salariilor la nivel cu media europeană. Proiectul îi aparţine senatorului Ioan Ghişe, care s-a înscris astăzi în PPU-SL.
 
În iulie 2014, senatorul PNL Ioan Ghişe anunţa că demisionează din partid, nemulţumit de decizia fuziunii cu PDL şi desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidenţiabil. 
 
În campania pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, Ghişe l-a susţinut pe Călin Popescu Tăriceanu, care a candidat tot ca independent, în condiţiile în care gruparea coordonată de el şi desprinsă din PNL nu primise undă verde din partea tribunalului. De altfel, din septembrie 2015, Ioan Ghişe activa în grupul senatorial ALDE, potrivit site-ului Senatului.
 

×
Subiecte în articol: Ioan Ghise Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close