Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe: Se vede din avion că Victor Ponta vrea să candideze la preşedinţie

Ioan Ghişe: Se vede din avion că Victor Ponta vrea să candideze la preşedinţie

Ioan Ghişe: Se vede din avion că Victor Ponta vrea să candideze la preşedinţie
de M.T.    |    24 Feb 2014   •   20:51

Prezent în studioul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, deputatul liberal Ioan Ghişe a declarat că dorinţa lui Victor Ponta de a candida la alegerile prezidenţiale este evidentă.

Ceea ce se întâmplă acum, „în lupta armată sau politică, se numeşte defilarea sub steag fals. Adică tu provoci criza pe care tu o rezolvi. Cam aşa încep războaiele mondiale”, a spus Ghişe.

„Noi liberalii suntem oameni răi, pentru că am rămas la guvernare, acceptând coabitarea, am suportat şi numirea procuroarelor lui Băsescu în fruntea parchetelor şi suntem răi că domnul Antonescu vrea să candideze la preşedinţie. Oamenii buni sunt PSD-ul şi premierul, evident”, a continuat, pe un ton ironic, deputatul.

„Miza este că domnul Ponta vrea să candideze la preşedinţie. Era omeneşte că spună că vrea să candideze şi să găsim o formulă să convieţuim, că scopul ţării este să fie mai bună guvernarea. Vrea să candideze, se vede din avion”, a afirmat Ghişe.

De asemenea, liberalul i-a acuzat pe cei din PSD că nu au dorit cu adevărat ca preşedintele Traian Băsescu să fie demis la referendumul din 2012.

„Dacă veţi compara faptele şi vorbele, veţi constata cu surprindere că cine a iniţiat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu a vrut să nu fie demis Băsescu. De aceea amendamentele mele - fără prag de prezenţă şi referendum două zile - PSD-ul le-a respins. Coabitarea era făcută înainte de referendum, numai că nu era semnată”, a spus Ioan Ghişe.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close