Antena 3 CNN Politică Ioan Mircea Pașcu, ironic în ziua alegerilor: „Aflu cu tristețe că în Coreea de Nord nu s-ar fi prezentat nimeni la vot!?”

Ioan Mircea Pașcu, ironic în ziua alegerilor: „Aflu cu tristețe că în Coreea de Nord nu s-ar fi prezentat nimeni la vot!?”

Ioan Mircea Pașcu, ironic în ziua alegerilor: „Aflu cu tristețe că în Coreea de Nord nu s-ar fi prezentat nimeni la vot!?”
24 Noi 2019   •   11:19

Ioan Mircea Pașcu a scris un comentariu ironic, pe Facebook, cu privire la îndemnurile clasei politice de mobilizare la vot, la turul doi al alegerilor prezidențiale, arătând că în Coreea de Nord sigur ”munca de mobilizare a lăsat de dorit”.

„Aflu cu tristete ca in Coreea de Nord nu s-ar fi prezentat nimeni la vot!? Înseamnă ca munca de mobilizare de acolo a lăsat de dorit! Trebuie schimbat ceva!”, scrie Ioan Mircea Pascu pe Facebook.

Peste 380.000 de români au votat în străinătate până duminică la ora 08.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC). Cei mai mulți votanți, până în prezent, sunt la o secție din Londra. La polul opus se află Teheran-ul (Iran) și Phenianul (Republica Populară Democrată Coreeană), unde nu s-a prezentat niciun votant.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close