Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean: Cred că peste patru ani nu ar trebui să mă mai intereseze o candidatură

Ioan Oltean: Cred că peste patru ani nu ar trebui să mă mai intereseze o candidatură

Ioan Oltean: Cred că peste patru ani nu ar trebui să mă mai intereseze o candidatură
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Oct 2012   •   09:10

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri seară, în cadrul unei cafenele politice, că aceasta va fi ultima sa candidatură pentru o funcţie în Parlament.
   
'Acum candidez şi sper să pot să-mi onorez promisiunea să fie ultima mea candidatură pentru Camera Deputaţilor. Ce va fi, dacă voi reuşi, ce va fi peste patru ani vom trăi şi vom vedea. Acum aşa cred, că peste patru ani nu ar trebui să mă mai intereseze o candidatură', a spus Oltean.
   
Întrebat ce va face dacă nu va mai fi deputat, Ioan Oltean a răspuns că i-ar plăcea să se întoarcă la catedră, deşi nu a mai profesat în domeniu de 26 de ani.
   
'Ce poţi să faci după? Nu ştiu, afaceri. Îmi place foarte mult să călătoresc. Sau să mă întorc la catedră, să fac învăţământ, întotdeauna mi-a plăcut să fiu dascăl', a răspuns Oltean.
   
Ioan Oltean se află în prezent la cel de-al cincilea mandat de deputat în Parlament şi va candida în iarna acestui an pentru un nou mandat în acelaşi colegiu din judeţul Bistriţa-Năsăud pe care l-a câştigat în urmă cu patru ani.
   
Oltean a fost singurul candidat din judeţ care şi-a câştigat colegiul, în 2008, cu jumătate plus unu din  numărul alegătorilor prezenţi la urne, iar în prezent este singurul dintre actualii deputaţi şi senatori de Bistriţa-Năsăud care intenţionează să candideze din nou.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close