Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean: Democrat-liberalii care au vorbit despre remanieri s-au pripit

Ioan Oltean: Democrat-liberalii care au vorbit despre remanieri s-au pripit

Ioan Oltean: Democrat-liberalii care au vorbit despre remanieri s-au pripit
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Ian 2012   •   12:59
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat că democrat-liberalii care au făcut declaraţii în ultimele zile despre necesitatea unei remanieri guvernamentale „s-au pripit” şi că premierul nu trebuie „tras de mânecă” pentru a face înlocuiri de miniştri, conform Agerpres.

Am văzut şi eu afirmaţiile făcute de colegii mei. Eu cred că s-au pripit, sunt afirmaţii făcute imediat după sărbătorile de iarnă. Eu cred că problema remanierii guvernamentale este problema primului-ministru. Le reamintesc colegilor mei şi celor care mai pun această problemă în discuţie că Biroul Permanent a mandatat premierul să facă remaniere dacă va aprecia că e necesar, fără ca noi să-l mai tot tragem de mânecă din când în când şi să-i amintim de acest lucru”, a declarat Oltean, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oltean a arătat că remanierea este atributul premierului. „Sunt absolut convins că premierul şi preşedintele României, dacă vor aprecia că trebuie făcută o remaniere, o vor face fără ca noi, cei ce suntem membri ai PDL, să trebuiască să le reamintim din când în când, dând dovadă că suntem mai deştepţi decât ei sau mai preocupaţi de actul de guvernare decât ar fi primul-ministru. Aşa cum spunea premierul, remaniere se face şi nu se discută nici în presă şi nici la petreceri', a afirmat Oltean.

Secretarul general al PDL a adăugat că, până în prezent, a fost realizată o analiză a activităţii secretarilor de stat, iar consecinţele se vor vedea în zilele următoare, în în ceea ce îi priveşte pe miniştri, consideră că analiza lor nu trebuie făcută în şedinţă publică.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close