Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean despre alegeri: PSD să viseze. Au visat, visează şi dimineaţă le-o tragem

Ioan Oltean despre alegeri: PSD să viseze. Au visat, visează şi dimineaţă le-o tragem

Ioan Oltean despre alegeri: PSD să viseze. Au visat, visează şi dimineaţă le-o tragem
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Sep 2011   •   13:05
Ioan Oltean a adăugat şi că PSD nu are decât să viseze la câştigarea alegerilor şi a adăugat că „a mai fost unul care a visat bine, de seara până dimineaţa", conform Mediafax.

„Lăsaţi-i să se simtă bine, să viseze. Am mai cunoscut unul care a visat bine, de seara până dimineaţă. Atât a visat bine”, a declarat Oltean, în hohotele de râs ale publicului.

„Au visat, visează şi dimineaţă le-o tragem. Vise plăcute USL-ului, că-i trezim noi la realiatate”, a conchis liderul PDL.

PDL nici nu se dizolvă şi nici nu se află în ilegalitate, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, Ioan Oltean, secretar general al PDL. Acesta a adăugat că în partid există totuşi discuţii despre schimbarea culorii şi a denumirii actuale.


„PDL nici nu se dizolvă şi nici nu va fi radiat. Am depus documentaţia pentru înregistrarea la Registrul partidelor politice din cadrul Tribunalului Bucureşti. E adevărat, cu întârziere, depăşind termenul de recomandare de 30 de zile, dar am depus-o”, a adăugat Oltean.

„Aşteptăm soluţia tribunalului şi vă asigur că nu poate fi decât una pozitivă şi că Partidul Democrat Liberal îşi continuă cursa politică şi electorală pentru anul viitor”, a declarat secretarul general al PDL.

Acesta a recunoscut şi că există discuţii pentru schimbarea denumirii şi a siglei partidului. „Noi studiem la această oră mai multe variante care vizează o nouă branduire a partidului, cu siglă, cu nume”.

Democrat liberalul a adăugat că o astfel de schimbare, dacă va avea loc, se va produce înainte de alegeri. „Dacă o facem, o facem înainte de alegeri. Sensul este de a fi prezenţi într-o nouă formulă pentru alegerile viitoare şi nicidecum pentru anii 2013-2014 în mod special.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close