x close

Ioan Oltean: Ieşirea din criză nu înseamnă că o să întâlnim în 1 aprilie munţi de mămăligă în fiecare localitate

de Antena3.ro    |    01 Apr 2011   •   14:31
Ioan Oltean: Ieşirea din criză nu înseamnă că o să întâlnim în 1 aprilie munţi de mămăligă în fiecare localitate 429 Foto: Mediafax

Vicepreşedintele PD-L, Ioan Oltean, a declarat vineri într-o conferinţă de presă că ieşirea din recesiune nu înseamnă că o să întâlnim imediat munţi de mămăligă şi râuri de lapte în fiecare localitate din România, informează Mediafax.

Politicianul a explicat că ţara noastră va mai avea de înfruntat greutăţi, dar trebuie să continue "drumul corect pe care România a mers de când Guvernul Boc fundamentează o serie de reforme".

Oltean a făcut un apel la "reprezentanţii opoziţiei susţinuţi de analiştii lor politici plătiţi din plin" să nu mai trateze acest subiect cu iresponsabilitate şi să renunţe la criticile nepotrivite şi lipsite de eleganţă, care nu fac altceva decât să zdruncine armonia socială a ţării, acum când România are atâta nevoie de ea.

"Aş face un apel la aceia care doresc ca România să fie corect abordată din toate punctele de vedere, să nu ducă în derizoriu probleme atât de importante cum este cea care vizează recesiunea. Aş vrea să-i rog să privească cu foarte multă atenţie spre o mulţime de ţări europene care astăzi încearcă să ia aceleaşi măsuri pe care România le-a luat acum un an, Portugalia, Grecia, Spania, chiar şi Anglia. Mare parte din măsurile pe care aceste ţări le propun a fi luate îşi regăsesc originile în măsurile Guvernului Boc", a declarat Oltean.

Citeşte mai multe despre:

Ioan Oltean criza munti rauri lapte
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati