Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean şi-ar dori să conducă a Cameră a Parlamentului formată doar din femei

Ioan Oltean şi-ar dori să conducă a Cameră a Parlamentului formată doar din femei

Ioan Oltean şi-ar dori să conducă a Cameră a Parlamentului formată doar din femei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Oct 2011   •   14:24
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, la reuniunea femeilor din PDL, că în spatele unei femei puternice stă un bărbat puternic, arătând că în spatele miniştrilor femei stă Emil Boc, iar în spatele Robertei Anastase stă Adrian Năstase.

„Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică. SE mai spune că în spatele unei femei puternice stă un bărbat puternic. Avem miniştri femei puternice, în spatele lor stă un bărbat puternic, cine altul decât premierul Emil Boc?” a declarat Ioan Oltean.

Democrat-liberalul a adăugat că destinele Camerei Deputaţilor sunt conduse de femei puternice. „Roberta Anastase. Şi ştiţi că şi în spatele ei stă un bărbat puternic. Adrian Năstase. Iată cum putere se transmite prin muncă”, a declarat Oltean.

Oficialul a mai spus că femeile democrat-liberale reprezintă mai bine decât oricine valorile populare şi că vrea mai mutle femei în Guvern, în Parlament şi că şi-ar dori să conducă o Cameră a Parlamentului formată doar din femei.

"Nu mi-ar mai tăia nimeni microfonul, nu m-ar mai înjura nimeni”, a adăugat Oltean.
 

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean femei pdl Emil Boc Adrian Nastase
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close