Ioan Rus: Guvernul are comportament de vizitiu care stă cu biciul pe economie

22 Mai 2009   •   20:54
Ioan Rus:  Guvernul are comportament de vizitiu care stă cu biciul pe economie

ioan rus

Fostul ministru de Interne din Cabinetul Năstase, Ioan Rus, crede că ?Guvernul are uneori un comportament de vizitiu care stă cu biciul pe economie, dar nici nu potcoveşte calul şi nici nu cunoaşte drumul.? Acesta arăta că executivul ar trebui să înţeleagă că ?dacă pui mai multe juguri pe un bou, el va trage mai greu, nu mai mult?.

Referindu-se la guvernul de alianţă, politicianul declara pentru Cotidianul că îi cunoaşte foarte bine pe membrii PSD, în care are încredere, dar a ţinut să amintească şi de Vasile Blaga, despre care crede că are ?experienţa guvernamentală? ce ?trebuie pusă în în valoare în acest mandat, spre folosul dezvoltării regionale şi al comunităţilor locale. ?

De asemenea, fostul lider al PSD amintea că şi-a exprimat ?îngrijorarea faţă de direcţia în care se îndreaptă partidul?. Amitind de declraţia lui Miron Mitrea care a făcut ?un apel către grupul de interese care a pus mâna vremelnic pe şefia PSD: prefaceţi-vă măcar trei săptămâni că vă pasă de partidul acesta. Puneţi frâu intereselor personale. Măcar să trecem alegerile?, Rus spunea că vocile lor nu sunt nu sunt chiar izolate.
Întrebat despre dezamăgirea legată de Mircea Geoană, politicanul aprecia că ?mai devreme sau mai târziu nu este exclus ca Mircea Geoană să reuşească să răstoarne percepţia publică negativă pe care şi-a atras-o de parcă ar umbla cu magneţi în buzunare. Poate va reuşi să demonstreze că are anvergura unui lider adevărat, care îi întăreşte pe cei slabi şi îi struneşte pe cei nărăvaşi, câştigând respectul fiecăruia dintre ei. Pentru cei pe care i-a dezamăgit s-ar putea să fie târziu?.
Antena3.ro

ExitPOLL
x close