Antena 3 CNN Politică Ioan Rus: Iliescu, inexistent politic. Am luat dublul voturilor sale la ultimul Congres

Ioan Rus: Iliescu, inexistent politic. Am luat dublul voturilor sale la ultimul Congres

Ioan Rus: Iliescu, inexistent politic. Am luat dublul voturilor sale la ultimul Congres
Sursa foto: Ioan Rus
22 Ian 2010   •   13:57

?Arogantul? Ioan Rus, lider al "grupului de la Cluj", l-a încondeiat vineri pe preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ca fiind "inexistent din punct de vedere politic". Rus a reacţionat la atacul dur lansat de Iliescu la adresa sa şi a colegului Vasile Dâncu pe care i-a catalogat drept nişte ?cârcotaşi marginali?.
Rus a precizat că sunt deja câţiva ani de când nu a mai vorbit cu Ion Iliescu şi că nu poate înţelege de ce acesta a început să îi catalogheze într-un fel sau altul pe membri ai "grupului de la Cluj".
"Sunt câţiva ani buni de când nu am vorbit nici cu şi nici despre Ion Iliescu şi nu înţeleg de unde i-a venit iniţiativa de a ne cataloga într-un fel sau altul. Nu am tentaţia de a-i răspunde, pentru că îl consider inexistent din punct de vedere politic pentru ceea ce ar trebui să fie un partid social-democrat în România", a arătat Rus
În ceea ce priveşte performanţele electorale modeste ale filialei Cluj pe care a condus-o în trecut, Rus i-a amintit lui Iliescu faptul că la Congresul PSD la care a candidat pentru un post de vicepreşedinte al partidului a luat mai multe voturi decât el.
"Am luat atunci dublul voturilor pe care le-a obţinut Ion Iliescu", a afirmat Rus.
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat, vineri, pe Ioan Rus şi pe Vasile Dâncu, despre care a afirmat că "sunt cârcotaşi mărginaşi", el apreciind că PSD nu are nevoie de un "teoretician ca Dâncu" sau "un arogant ca Rus", două personaje care au fost umilite de Emil Boc.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Rus Ion Iliescu critici vot Congres
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close