Antena 3 CNN Politică Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, posibili delegaţi ai PSD Cluj la Congres

Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, posibili delegaţi ai PSD Cluj la Congres

Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, posibili delegaţi ai PSD Cluj la Congres
Sursa foto: Ioan Rus,Vasile Dâncu
27 Ian 2010   •   10:45

Membrii Grupului de la Cluj, Ioan Rus şi Vasile Dâncu vor participa la Congresul partidului dinfebruarie în calitate de delegaţi şi nu numai. Cei doi contestatari ai actualului lider, Mircea Geoană au fost invitaţi de liderul organizaţiei PSD Cluj, Valentin Cuibus să vină să se dea cu părerea cu privire la stabilirea delegaţiei organizaţiei care va merge la Congres. În total, filiala va avea o reprezentare între 25 şi 30 de delegaţi.
Cuibus a explicat că prin această invitaţie nu ar face altceva decât să respecte o decizie a Biroul Permanent Judeţean lărgit a filialei, care a aprobat marţi, convocarea foştilor preşedinţi ai organizaţiei, Ioan Rus şi Vasile Dâncu, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a filialei din 4 februarie care va stabili delegaţii la Congresul partidului.

"A fost o propunere în cadrul Biroului Permanent lărgit ca foştii preşedinţi ai PSD Cluj Ioan Rus şi Vasile Dâncu să fie invitaţi la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Cluj care va stabili delegaţii la Congresul partidului. Ar fi foarte bine ca cei doi să se implice în politică", a afirmat Cuibus, citat de Mediafax.

Cuibus a declarat că Rus şi Dâncu vor putea participa, ca delegaţi, la Congresul PSD din 20 februarie. La fel şi un alt mebru al grupului, Vasile Puşcaş în calitatea sa de vicepreşedinte al PSD Cluj.
Preşedintele PSD, Mircea Geoană a anunţat luni, după Comitetul Executiv, că la Congresul extraordinar din 20 februarie, el şi echipa de conducere a PSD îşi vor depune practic mandatul, şi ca o formă de asumare a răspunderii rezultatului alegerilor prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close