Antena 3 CNN Politică Ioana Mihăilă ar fi propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății. Vlad Voiculescu, posibil consilier onorific

Ioana Mihăilă ar fi propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății. Vlad Voiculescu, posibil consilier onorific

Ioana Mihăilă ar fi nominalizarea USR - PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mihăilă ar fi propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății. Vlad Voiculescu, posibil consilier onorific
Sursa foto: Facebook / Ioana Mihăilă / Hepta
de Mădălina Mihalache    |    20 Apr 2021   •   14:53

USR-PLUS s-a decis cu privire la propunerea pentru Ministerul Sănătății. Ioana Mihăilă este în prezent secretar de stat.

Potrivit surselor, Ioana Mihăilă este propunerea PLUS, în timp ce Wiener ar fi fost propunerea USR pentru această funcție. Din informațiile Antena 3, cei de la PLUS și cei din USR au ajuns la o înțelegere.

Ioana Mihăilă este propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu. Propunerea nu va fi formalizată în acestă seara, în ședința coaliției, după cum spune surse din conducerea USR - PLUS. Mai întâi, Ioana Mihăilă trebuie să fie votată de forurile statutare ale alianței și de comitetul Național USR - PLUS și asta se va întâmpla fie în cursul zilei de marți, fie în cursul zilei de miercuri.

Astăzi vor fi stabilite noile reguli de colaborare în coaliție, iar ulterior va fi făcută și propunerea pentru Ministerul Sănătății. Important este de menționat și faptul că este o decizie politică.

Vlad Voiculescu ar putea fi consilier onorific în Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu ar putea ocupa o funcție chiar în ministerul din care a fost demis. Potrivit surselor Antena 3, nu este exclus ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific în Ministerul Sănătății.

Acest lucru s-ar putea întâmpla după ce Ioana Mihăilă va fi numită în funcția de ministru al Sănătății.

Consilierul onorific nu este remunerat, dar va avea o influență foarte mare. Practic, se dorește ca Vlad Voiculescu să fie în continuare în conducerea Ministerului Sănătății.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close