Antena 3 CNN Politică Iohannis, campanie electorală pentru PNL: În Parlament, PSD trage permanent frâna de mână

Iohannis, campanie electorală pentru PNL: În Parlament, PSD trage permanent frâna de mână

Klaus Iohannis a lansat, marți seară, un nou atac la adresa social-democraților afirmând că parlamentul este dominat de un PSD care și-a pierdut orice legitimitate și care "trage frâna de mână" reformelor dorite de PNL.

Iohannis, campanie electorală pentru PNL: În Parlament, PSD trage permanent frâna de mână
de Gabriel Dano    |    10 Noi 2020   •   19:37

"Din nefericire, acum, în România, avem două probleme grave. Una de sănătate publică care este pandemia și cu această pandemie ne confruntăm de aproape un an de zile, însă între timp am învățat multe despre acest virus. între timp știm ce măsuri se pot lua pentru a încetini răspândirea acestui virus, însă în continuare pandemia rămâne o mare problemă și ea va fi rezolvată doar atunci când vom avea un vaccin. (...)

În același timp, avem și o problemă politică, avem un parlament care este dominat de un PSD care și-a pierdut orice legitimitate și Guvernul într-o parte se luptă pentru a ține lucrurile sub control, pe de cealaltă parte PSD-ul în Parlament trage permanent frâna de mână și lucrurile nu pot să fie mișcare așa cum își doresc românii.

Românii își doresc să avem un parlament legitim care împreună cu Guvernul lucrează pentru ei, face planuri de viitor, face planuri pentru redresare, însă cu PSD în Parlament aceste lucruri funcționează cum s-ar spune cu frâna de mână trasă, iar democrația nu poate fi pusă în paranteză", a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: PSD parlament Klaus Iohannis
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close